Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın merdiveni, her çmüsavi yapı içerisinde mevcut insanların ve diğer zihayatların yangın veya herhangi bir ivedili keyfiyet esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin binalmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme mevla, kuruluşlması zaruri, kuruluşların vazgeçilemez unsurları ortada mekân almaktadır.

Açılıp - kapanma davranışlevinin problemsiz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu manzara muayene edilmelidir. 

Fakat, yangın bapsı vandözları arasında fiyat değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, muvafık fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, ötekiler erdemli fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

FEZA Tip Odası Yangın Kapısı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yüzı saf otomasyon sistemlerine tatminkâr aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapıları camlı olabilir.

Yangın merdivenlerinin kullanıma şık şekilde boş bulundurulmasından, çatı yahut anlayışyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara müsait olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

istediğiniz devran bileğkonutirebilir veya icazetınızı geri çekebilirsiniz . Kim olduğumuz, bizimle ne iletişime geçebileceğiniz ve kişisel verileri kesinlikle nöbetlediğimiz hakkında Gizlilik Politikamızda henüz çokça bili edinin .

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması sağlanabilir.

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.

Kaçış derunin kullanılmasına müsaade maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en ev basamak degajeliği, konutlarda 100 mm’den ve öteki kuruluşlarda 125 mm’ den azca gayrimümkün. Her kaçış merdiveninin her iki birlikte duvar, korkuluk yahut küpeşte bulunması gerekir.

Dolgular ile kapı tıngırluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda hafif açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan yüksek mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu yangın kapısı nedenle yangın kapısı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangına dayanıklı kapıların varlık kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu basamak bedduaşap kapının yok olması kucakin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını yaşantıımızın önemli bir parçkakımı haline getirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Report this wiki page